Team

Ons team

Ons behandelteam bestaat uit Master Physician Assistants (PA) en wij zijn de specialist op het gebied van alle spatader behandelingen en hebben op het gebied van vaatchirurgie ruime werkervaring opgedaan in Máxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven (MMC). Daarnaast werken wij al jaren intensief samen. In de regio Veldhoven en Eindhoven worden onze namen dan ook vaak gekoppeld aan de behandeling van spataderen, ook wel varices genoemd.

Op het gebied spataderzorg leveren wij hoogstaande zorg. Net als artsen dienen PA’s zich te registreren in een register zodat de kwaliteit van onze behandelingen kan worden gegarandeerd en gewaarborgd. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en in het BIG register.

Wat bieden wij u?

Een advies op maat

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van spataderbehandelingen en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject.

Venocare voert een luxe en persoonlijke benadering hoog in het vaandel

Wij hanteren minimale wachttijden. U kunt bij Venocare ook in de avonduren terecht.

Samenwerkingen met andere disciplines

Indien u bij Venocare niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, kunnen wij u naar een andere specialist doorverwijzen. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.

Loes Bieleveld

Physician assistant

Poes

Marjolein

Huidtherapeute

Marjo

Marjan Aldenzee

Physician assistant

Aldi

Lenneke

Doktersassistente

Len

Harriet Luijks

Physician assistant

Harriet

Sylvana

Praktijk assistente

Syl

Lieke Hulsbosch

Physician assistant

lieke