Ons team

Wij zijn allen als Master Physician Assistant (PA) de specialist op het gebied van alle spatader behandelingen en hebben op het gebied van vaatchirurgie ruime werkervaring opgedaan in Máxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven (MMC). Daarnaast werken wij al jaren intensief samen. In de regio Veldhoven en Eindhoven worden onze namen dan ook vaak gekoppeld aan de behandeling van spataderen, ook wel varices genoemd.

Op het gebied spataderzorg leveren wij hoogstaande zorg. Net als artsen dienen PA’s zich te registreren in een register zodat de kwaliteit van onze behandelingen kan worden gegarandeerd en gewaarborgd. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en in het BIG register.

Als aangesloten vaatchirurg is bij ons de Heer Charbon werkzaam. Hij adviseert ons op het gebied van complexe vaatproblematiek en is structureel aanwezig bij ons registratie – en complicatieoverleg.

Wat bieden wij u?

Een advies op maat

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van spataderbehandelingen en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject.

Venocare voert een luxe en persoonlijke benadering hoog in het vaandel

Wij hanteren minimale wachttijden. U kunt bij Venocare ook in de avonduren terecht.

Samenwerkingen met andere disciplines

Indien u bij Venocare niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, kunnen wij u naar een andere specialist doorverwijzen. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.

Marjan Aldenzee

Loes Bieleveld

Harriet Luijks

Jan Charbon