OVER ONS

OVER ONS

ONS TEAM

20_09_08_227bw

LOES BIELEVELD

Master Physician assistant

Flebologie 

Sinds 2008 heb ik meer dan 3000 patiënten behandeld voor spataderen en ontsierende adertjes. Sinds 2012 ben ik de eigenaresse van Venocare en hebben ruim 5000 (oud) patiënten onze prachtige kliniek bezocht.

Ieder jaar volg ik verschillende scholingen en congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. 

BIG nummer: 69924110881

LINDA CLAASSEN

Praktijkassistente – allround doktersassistente

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij Venocare. Hiervoor heb ik ruim 18 jaar gewerkt in Gezondheidscentrum de Bolzen, waar Venocare 10 jaar geleden haar praktijk ook is begonnen. 

Wanneer u contact opneemt met Venocare zult u mij aan te telefoon krijgen en daarnaast ben ik een vertrouwd gezicht bij binnenkomst. Tijdens behandelingen en tijdens controle bezoeken sta ik voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

WIR
Beauty portrait of an attractive smiling sensual young woman with wet brunette long hair standing isolated over gray background, winking

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOON
NUMMER

app

040 - 402 11 60
ook via WhatsApp

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

AFSPRAAK INPLANNEN

AFSPRAAK
INPLANNEN

klok

Vraag hier eenvoudig
een consult aan

TELEFOONNUMMER

TELEFOON
NUMMER

app

Bel 040 – 402 11 60
ook via WhatsApp

EMAIL

EMAIL

mail

Stuur ons een email
info@venocare.nl

Een advies op maat. Door onze jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van scholing zijn wij getraind in de nieuwste technieken. Wij zullen u op basis van onze ondervindingen tijdens het eerste consult een advies geven over het mogelijke behandeltraject. Venocare hecht veel waarde aan een luxe en persoonlijke benadering.

Wij hanteren minimale wachttijden en u kunt bij ons ook in de vooravond terecht. Samenwerkingen met andere disciplines. Indien u bij ons niet op de goede plek blijkt te zijn voor uw probleem of klacht, verwijzen wij u naar een andere specialist. Wij beschikken over een ruim netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken.