Nieuws

Vacature doktersassistente – GESLOTEN

Soort dienstverband: Deeltijd Omvang overeenkomst: gemiddeld 12-24 uren per week Startdatum: per direct Venocare – Extracare Wij zijn een goed georganiseerde kliniek voor spataderbehandeling en kleine cosmetische ingrepen, waarin kwaliteit, samenwerking en klantvriendelijkheid als zeer belangrijk worden beschouwd. I.v.m. de enorme groei die wij op dit moment doormaken zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze kliniek en zijn wij onder andere op zoek naar een actieve, ervaren, doortastende, representatieve en patiëntgerichte doktersassistente. Communicatief vaardig en goed samenwerkend in ons prettig werkende team. Onze overleglijnen zijn kort met artsen en collega’s. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van ruim 3000 patiënten en zijn gevestigd op een prachtig nieuwe locatie in het centrum van Veldhoven. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers..

Lees verder

Gzndenzo Drs. Kelly Weekers – Venocare

Vandaag staat er op http://gzndenzo.nl/hallo-blotebenenweer-kun-spataderen/ een stuk over “Blotebenenweer! ” Wij zijn super trots en blij dat Kelly hieraan aandacht besteed op haar website. Voor meer medische problemen lees je alles op: www.gnzdenzo.nl.

Lees verder

Zorgdomein & Venocare

Per 9 februari aanstaande is Venocare aangesloten bij Zorgdomein. Dit maakt het voor overige zorgverleners zoals huisartsen eenvoudig om u naar ons te verwijzen. Voor vragen hierover kunt u uiteraard terecht bij uw eigen huisarts of bij ons. Marjan en Loes

Lees verder

VIVA 400 nominatie Loes

IS LOES JOUW FAVORIETE VIVA400-VROUW? STEM NU! De lijst der lijsten is compleet, de locatie is geboekt en de rode loper is besteld. Dat betekent dat er gestemd kan worden! Verdient Loes volgens jou een VIVA400-award? De VIVA400-lijst bestaat ook dit jaar weer uit een mix van bijzondere vrouwen. Van groene denkers tot wetenschappers en van stuntvrouwen tot ontwerpsters. Eén ding hebben ze gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent. Stem op Loes via deze link, dan maak je bovendien kans op twee invite-only kaarten voor de VIVA400-awardshow op 17 november, inclusief een goed gevulde goodiebag!  

Lees verder

Open dag Wezelstraat

Vandaag van 14.00 tot 17.00 is het open dag van ” de Wezelstraat” . U bent van harte welkom om onze praktijk te komen bekijken. Groeten Marjan en Loes

Lees verder