Marjan Aldenzee

Ik begon mijn opleiding tot Physician assistant te Nijmegen in 2004. Vanaf dat moment heb ik in het Maxima Medisch Centrum meer dan 4000 patiënten behandeld aan spataderen. Mijn jarenlange ervaring als operatieassistente maakte dat de operatieve “skills” er al enige tijd inzaten. In het Maxima Medisch Centrum heb ik veel betekend voor de positionering van de Physician assistant. Binnen de vaatchirurgie kwam er namelijk in 2008 uitbreiding voor een tweede PA, mijn collega Loes Bieleveld. Een groot deel van de opleiding van Loes heb ik destijds voor mijn rekening genomen en op deze manier zijn wij al jaren een vast team. Als onderzoekstitel had ik: “One-stop-shopping”. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat alle gesprekken, onderzoeken en het behandelplan binnen 1 bezoek werden afgesproken.

Sinds 2012 ben ik mede- eigenaar van Venocare en vanaf september 2012 tot nu hebben ruim 3000 (oud) patiënten de weg naar onze kliniek gevonden en kunnen zij in deze nieuwe setting worden behandeld.

In 2021 zal ik weer verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. Op de planning stonden voor 2020 het European Vascular course, Charing Cross en de Vascular rounds. Helaas zijn in verband met Covid-19 alle congressen verplaatst naar het volgende kalenderjaar.

Voor alle details kijk op het Linkedin profiel door hier te klikken.

Mijn BIG registratienummer is: 99924110981