Loes Bieleveld

Ik ben in 2008 gestart aan de opleiding tot Physician assistant in Nijmegen. In het Maxima Medisch Centrum heb ik meer dan 2000 patiënten behandeld aan spataderen en ontsierende adertjes. Tijdens mijn opleiding zijn de operatieve behandelingen; strippen van spataderen, endoveneuze laser en VNUS-Closure volop aan bod gekomen. Destijds heb ik er voor gezorgd dat tijdens de endoveneuze technieken de arts of Physician assistant zelfstandig het echo onderzoek doet en dat dit nieuwe standaard werd. Ondersteuning van een radiodiagnostisch laborant tijdens een operatieve ingreep was vanaf dat moment niet meer nodig. Samen met mijn collega Marjan vorm ik een uitermate sterk team, wij proberen om volgens dezelfde visie onze patiënten te benaderen. En binnen Venocare vullen wij elkaar sterk aan.

Mijn onderzoek had als titel; “Is er een verschil in de kans op recidiefvarices na twee verschillende manieren van strippen”. Dit was een vervolg studie op het eerdere onderzoek van dr. M. Scheltinga ( klik hier om de oorspronkelijke studie te lezen ).

Sinds 2012 ben ik mede- eigenaar van Venocare en hebben ruim 3000 (oud) patiënten de weg naar onze kliniek gevonden en kunnen zij in deze setting worden behandeld.

In 2021 zal ik weer verschillende scholingen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelingen. Op de planning stonden voor 2020 het European Vascular course, Charing Cross en de Vascular rounds. Helaas zijn in verband met Covid-19 alle congressen verplaatst naar het volgende kalenderjaar.

Voor alle details kijk op het Linkedin profiel door hier te klikken.

Mijn BIG registratienummer is: 69924110881