Consult Venocare

Wanneer u voor de eerste keer onze kliniek bezoekt krijgt u een vraaggesprek, een lichamelijk onderzoek en een aanvullend echo onderzoek voor de indicatiestelling. Tijdens het echo onderzoek, ook wel duplex onderzoek genaamd wordt de kwaliteit van de inwendige aderen beoordeeld. De aderen worden in beeld gebracht en eventuele lekkages (spataderen) worden opgespoord. U kijkt zelf mee tijdens het onderzoek en krijgt meteen uitleg over de uitslag. Dit onderzoek is noodzakelijk om een medische noodzaak uit te sluiten of juist vast te kunnen stellen. Aan de hand van de bevindingen stellen wij u een behandelplan voor. Wanneer u uitsluitend ontsierende adertjes heeft kunnen wij u vaak ook direct behandelen.

Consult Extracare

Wanneer uw voor injectables en/of een bovenooglidcorrectie komt is het eerste consult altijd kosteloos. Wanneer u voor een dermatologische huidafwijking komt krijgt u een vraaggesprek, een lichamelijk onderzoek en doen we een dermatoscopisch onderzoek voor de indicatiestelling. Dit aanvullende onderzoek is noodzakelijk om een eventuele medische noodzaak uit te sluiten of juist vast te kunnen stellen. U krijgt direct uitleg over de eventuele bevindingen en hierna stellen wij u een behandelplan voor. Vaak kunnen we u indien u dit wenst ook direct behandelen.

Vergoeding van uw consult

Een consult wordt altijd vergoed vanuit uw basiszorgverzekering wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de kosten hiervan voor eigen rekening te nemen. Dit kan gunstig zijn wanneer u geen kosten maakt via het eigen risico. Lees hier meer over de vergoedingen van onze behandelingen.

Onze werkwijze

  • Anamnese / vraaggesprek
  • Lichamelijk onderzoek
  • Aanvullend onderzoek (duplex of dermatoscopisch)
  • Behandelplan tijdens het eerste bezoek
  • Mogelijkheid om meteen te behandelen